Τροχαίο στην Λακατάμια: Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο - Λεπτομέρειες

Τροχαίο στην Λακατάμια: Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο - Λεπτομέρειες

Οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 4.00 το απόγευμα, στην λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα πρόσωπο παραλήφθηκε προληπτικά και μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να τύχει ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.
 
Στη σκηνή συνεχίζονται οι εξετάσεις από την Αστυνομία, με τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE