Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Η κ. Κωστή ανέφερε πως μέχρι σήμερα ο Δήμος εισέπραξε το ποσό των 485.442 ευρώ, ενώ το ποσό αναμένεται να αυξηθεί μέχρι τέλος του χρόνου, καταδεικνύοντας – όπως είπε- πως η Πάφος αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για την τέλεση πολιτικών γάμων.
Πρόσθεσε επίσης από την 1.1. 2015 μέχρι σήμερα 8.10.2015 τελέστηκαν 1.132 πολιτικοί γάμοι στη δημαρχούμενη περιοχή της Πάφου, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να τελεστούν άλλοι 200 περίπου.
Η κ. Κωστή σημείωσε πως το 80% των ζευγαριών που τελούν το πολιτικό τους γάμο στην Πάφο είναι Άγγλοι, το 15% Ισραηλίτες, το 5% Ρώσοι, Κύπριοι και από άλλες εθνικότητες.
Για την τέλεση των πολιτικών τους γάμων τα νεαρά ζευγάρια επιλέγουν τις ειδυλλιακές παραλίες της Πάφου, το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου, ξενοδοχειακά καταλύματα και επαύλεις αλλά και πάνω σε σκάφη που εκτελούν μίνι κρουαζιέρες.
Πρόσθεσε επίσης πως έχει παρατηρηθεί αύξηση περίπου 20% από πέρσι στην τέλεση πολιτικών γάμων στο Δ. Πάφου.
Πηγή — ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις