Παλέρμο: Εντοπίστηκαν δύο σοροί από το ναυάγιο

Παλέρμο: Εντοπίστηκαν δύο σοροί από το ναυάγιο

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του ναυαγίου ανοιχτά του Παλέρμο, καθώς σύμφωνα με το Reuters, εντοπίστηκαν από τις λιμενικές αρχές της Ιταλίας δύο σοροί εντός του πλοίου το οποίο είχε βυθιστεί και βρισκόταν σε βάθος 50 μέτρων στον βυθό της θάλασσας.

Οι σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και αναμένεται σε επόμενο χρόνο να φανεί σε ποιους από τους αγνοουμένους ανήκουν. Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος συνολικά έξι άτομα από τα συνολικά 22 του επέβαιναν αγνοούνταν, ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Μάικ Λιντς, η 18χρονη κόρη του Χάνα Λιντς, ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, η σύζυγός του Τζούντι Μπλούμερ, ο Κρις Μορβίλο, δικηγόρος στην Clifford Chance που εκπροσωπούσε τον Λιντς και η σύζυγός του Νέντα Μορβίλο.

Εν τω μεταξύ, οι εισαγγελείς της Εισαγγελίας του Termini Imerese, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει έρευνα για το ναυάγιο, ανέφεραν ότι ανέκριναν τον κυβερνήτη του Bayesian , James Catfield (51 ετών), για πάνω από δύο ώρες, μέχρι αργά το βράδυ, για να ανασυνθέσουν τις δραματικές φάσεις του ναυαγίου και να αποκτήσουν τεχνικές λεπτομέρειες χρήσιμες για την έρευνα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE