ΕΟΑ Πάφου: Στο εκλογοδικείο ο Κ. Κωνσταντίνου - Ζητά νέα καταμέτρηση ψηφοδελτίων

ΕΟΑ Πάφου: Στο εκλογοδικείο ο Κ. Κωνσταντίνου - Ζητά νέα καταμέτρηση ψηφοδελτίων

Στο Εκλογοδικείο προσέφυγε ο υποψήφιος για την προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης στην Επαρχία Πάφου Κώστας Κωνσταντίνου.

Ο κ. Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως κατέθεσε την αίτησή του στο Δικαστήριο από τις 8 Αυγούστου, πριν από την τελευταία ημερομηνία, που ορίζει η νομοθεσία στις 14 Αυγούστου, δηλαδή, όπως είπε, δύο μήνες μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, ζητά νέα καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

«Κατέθεσα προσφυγή κατά του κύρους των εκλογών», είπε.

Το Δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσο θα ικανοποιήσει το αίτημα και αν βρει δίκαιο στο αίτημα, θα ορίσει ημερομηνία επανακαταμέτρησης όλων των ψηφοδελτίων εγκύρων και άκυρων και των καλπών που φυλάσσονται από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται Πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου ανακηρύχθηκε ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης με 17.965 ψήφους και ποσοστό 41,9%.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου συγκέντρωσε 17.927 ψήφους, ποσοστό 41,82%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE