Φρικτός θάνατος ηλικιωμένου στη Βέροια: Έπεσε από σκάλα και καρφώθηκε σε αιχμηρά κάγκελα

Φρικτός θάνατος ηλικιωμένου στη Βέροια: Έπεσε από σκάλα και καρφώθηκε σε αιχμηρά κάγκελα

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Μακροχώρι στη Βέροια, όταν καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Είχε βαριά τραύματα στον αυχένα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου 2024, ο άτυχος άνδρας ανέβηκε σε σκάλα προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες στην κληματαριά που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, όταν έχασε την ισορροπία του, έπεσε από την σκάλα και καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης.

Ο άνδρας κατέληξε αμέσως, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματα στον αυχένα.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .