Φρικτός θάνατος ηλικιωμένου στη Βέροια: Έπεσε από σκάλα και καρφώθηκε σε αιχμηρά κάγκελα

Φρικτός θάνατος ηλικιωμένου στη Βέροια: Έπεσε από σκάλα και καρφώθηκε σε αιχμηρά κάγκελα

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Μακροχώρι στη Βέροια, όταν καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Είχε βαριά τραύματα στον αυχένα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου 2024, ο άτυχος άνδρας ανέβηκε σε σκάλα προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες στην κληματαριά που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, όταν έχασε την ισορροπία του, έπεσε από την σκάλα και καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης.

Ο άνδρας κατέληξε αμέσως, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματα στον αυχένα.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE