Πρόεδρε, τι απέγινε το μαύρο μπλοκάκι;

Πρόεδρε, τι απέγινε το μαύρο μπλοκάκι;

Η επιλογή του Κώστα Καδή στη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, μας θύμισε τις προεκλογικές «δεσμεύσεις» του Προέδρου Χριστοδουλίδη περί διορισμών προσώπων- τεχνοκρατών σε διάφορες θέσεις και μάλιστα θυμηθήκαμε εκείνο το περιβόητο «μαύρο μπλοκάκι» που έλεγε ο Νίκος Χριστοδουλίδης ότι κρατούσε στις περιοδείες του ανά την Κύπρο, ερχόμενος σε επαφή με τους πολίτες.

Σε εκείνο λοιπόν το μπλοκάκι, ο Πρόεδρος σημείωνε ονόματα πολιτών οι οποίοι όπως έλεγε προεκλογικά, του είχαν κάνει εντύπωση και κάποια στιγμή, θα ήταν στις επιλογές του για διορισμούς, σε διάφορα πόστα.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν, παρά μόνο ο Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχίζει ότι και οι προκάτοχοί του. Την ανακύκλωση προσώπων.

Μήπως κύριε Πρόεδρε είναι καιρός να βγάλεις από το συρτάρι εκείνο τα μαύρο μπλοκάκι, ή βρίσκεται σε κάποιον κάδο…ανακύκλωσης μαζί με τις προεκλογικές εξαγγελίες;

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γάζα: Όσα δεν γνωρίζουμε για τη συμφωνία Ισραήλ με Χαμάς - Τα ερωτηματικά και οι κίνδυνοι

Γάζα: Όσα δεν γνωρίζουμε για τη συμφωνία Ισραήλ με Χαμάς - Τα ερωτηματικά και οι κίνδυνοι

Στη Μέση Ανατολή και στην ιστορική συμφωνία ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς για εκεχειρία στη Γάζα έχει στραμμένο το βλέμμα του όλος ο πλανήτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE