Συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα στην προσπάθεια του να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με ναρκωτικά

Συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα στην προσπάθεια του να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με ναρκωτικά

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη ενός προσώπου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λάρνακας), ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λάρνακας, εντόπισαν μοτοσικλέτα η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν τη μοτοσικλέτα για έλεγχο, με αποτέλεσμα ο οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σε θήκη κάτω από το κάθισμα και σε ντουλάπι της μοτοσικλέτας εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 40 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης, βάρους 228 περίπου γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.