Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού

Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 14.00 η πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα σε περιοχή μεταξύ Ανώγυρας και Πάχνας στην επαρχία Λεμεσού. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς λόγω των ανέμων, οι κίνδυνοι αναζωπύρωσης είναι μεγάλοι.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής κάνει λόγο για 3 εκτάρια άγριας βλάστησης σε μια προκαταρκτική εκτίμηση της καμένης έκτασης. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής του τμήματος δασών και εθελοντικές ομάδες ενώ από αέρος επιχείρησαν και πέντε πτητικά μέσα.

Μετά την τελική κατάσβεση της, τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πλήρης έλεγχος στην πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Πάχνας. Θα παραμείνουν σε επιφυλακή επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις καθόλη τη διάρκεια της νύκτας. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE