Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί στην Ηλεία - Το καταπλάκωσε καγκελόπορτα

Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί στην Ηλεία - Το καταπλάκωσε καγκελόπορτα

Ένα τετράχρονο παιδί διακομίσθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το παιδί φέρεται να καταπλακώθηκε από μεταλλική καγκελόπορτα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το παιδί εξετάστηκε από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου, η οποία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του τραύματός του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE