Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Έκρηξη από κροτίδα σημειώθηκε στο σπίτι ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Αυγούστου, στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την οικία του το απόγευμα της ίδιας μέρας, χωρίς να αντιληφθεί κάτι, ενώ όταν επέστρεψε στην οικία του διαπίστωσε πως σημειώθηκε έκρηξη σε τζάμι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί, όπου διαπιστώθηκε πως η έκρηξη σημειώθηκε από κυλινδρική εργοστασιακή κροτίδα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Nα σημειωθεί ότι πρόκειται για τον ποδοφαιριστή Μορέτο Κασάμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE