Σεισμός 3,6 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στις 07:23, στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος.

Το ακριβές επίκεντρο τη δόνησης εντοπίζεται στα 50 χλμ. νότια - νοτιοανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 19,6 χλμ.

H αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,6 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 43,5 χλμ., και επίκεντρο τα 7 χλμ. νότια - νοτιοανατολικά της Άρβης Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.