Ανυπόφορος ο καύσωνας: Άλλη μια κίτρινη προειδοποίηση - Πότε τίθεται σε ισχύ

Ανυπόφορος ο καύσωνας: Άλλη μια κίτρινη προειδοποίηση - Πότε τίθεται σε ισχύ

Άλλη μια νέα ανανέωση της προειδοποίησης ΕΜΜΑ για ακραία υψηλή θερμοκρασία για αύριο Δευτέρα 19 Αυγούστου.

 
Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τις 13:00 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.
 
 

Η πρόγνωση

 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις πρωινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE