Συνελήφθησαν 3 άτομα στη Θεσσαλονίκη που κρατούσαν όμηρο 54χρονο και ζητούσαν λύτρα για να τον απελευθερώσουν

Συνελήφθησαν 3 άτομα στη Θεσσαλονίκη που κρατούσαν όμηρο 54χρονο και ζητούσαν λύτρα για να τον απελευθερώσουν

Τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 31 ο ένας και 35 ετών οι άλλοι δύο, συνελήφθησαν έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη, για σύσταση συμμορίας, αρπαγή, εκβίαση και παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Προηγήθηκε καταγγελία 54χρονου Ινδού στις αστυνομικές αρχές λέγοντας πως οι τρεις αλλοδαποί τον μετέφεραν πριν από μια εβδομάδα από γειτονική χώρα στη Θεσσαλονίκη με αντίτιμο 1.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, τον εκβίαζαν και τον κρατούσαν χωρίς τη θέλησή του σε σπίτι στον Δενδροπόταμο, απαιτώντας επιπλέον 1.500 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν εντός του διαμερίσματος που τους είχε υποδείξει ο 54χρονος τους τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE