Τρία μέλη της ειρηνευτικής δύναμης στον Λίβανο τραυματίστηκαν σε έκρηξη

Τρία μέλη της ειρηνευτικής δύναμης στον Λίβανο τραυματίστηκαν σε έκρηξη

Τρία μέλη της ειρηνευτικής δύναμης που βρίσκονταν σε περιπολία, «τραυματίστηκαν ελαφρά» όταν σημειώθηκε έκρηξη κοντά σε όχημα του ΟΗΕ στο χωριό Γιαρίνε στον νότιο Λίβανο, δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος της UNIFIL, Αντρέα Τενέντι.

«Όλα τα μέλη της περιπόλου της ειρηνευτικής δύναμης επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση τους», είπε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της έκρηξης.

«Εξετάζουμε το περιστατικό. Υπενθυμίζουμε έντονα σε όλα τα μέρη και τους παράγοντες την ευθύνη τους να αποφύγουν ΄να βλάψουν ειρηνευτικές δυνάμεις και αμάχους», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στη Λάρνακα: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ο 32χρονος

Μαχαιρώματα στη Λάρνακα: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ο 32χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, 32χρονος ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, μετά από επίθεση που δέχθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE