Alysha Newman: Αποκάλυψε ότι το OnlyFans της «κράσαρε» μετά το twerking στους Ολυμπιακούς - Δείτε βίντεο

Alysha Newman: Αποκάλυψε ότι το OnlyFans της «κράσαρε» μετά το twerking στους Ολυμπιακούς - Δείτε βίντεο

Η Καναδή Alysha Newman όχι μόνο έφυγε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά είδε επίσης μια τεράστια αύξηση στον τραπεζικό της λογαριασμό και στους ακόλουθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 30χρονη Ολυμπιονίκης, η οποία έχει σελίδα στο OnlyFans, έγινε viral την περασμένη εβδομάδα αφού γιόρτασε το μετάλλιο χορεύοντας twerk.

Η viral στιγμή είχε τέτοια απήχηση που προκάλεσε για λίγο την κατάρρευση της ιστοσελίδας της στο OnlyFans. Η Newman αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Mail Sport ότι η ίδια και η ομάδα της χρειάστηκε να συνεργαστούν με τους υπαλλήλους του OnlyFans για να επιλύσουν γρήγορα το πρόβλημα. Η προσοχή που κέρδισε από τον εορτασμό της οδήγησε σε σημαντική αύξηση στον αριθμό των συνδρομητών της στο OnlyFans, με τη Newman να κερδίζει 20.000 νέους συνδρομητές.

 

Η τιμή της συνδρομής της έχει οριστεί αυτή τη στιγμή στα 7,79 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι έχει εισπράξει τουλάχιστον 155.800 δολάρια μόνο από το νέο κύμα συνδρομητών της.

Η οικονομική επιτυχία από το OnlyFans της επέτρεψε επίσης να καλύψει πολλά από τα υψηλά έξοδα που σχετίζονται με το να είσαι κορυφαία αθλήτρια. Η Newman μοιράστηκε ότι ξοδεύει μεταξύ 500 και 800 δολαρίων την εβδομάδα για θεραπείες με χειροπράκτη.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.