Θα πέσει φωτιά να σας κάψει αν δεν πληρώσετε! Εκκλησία στη Λεμεσό ζητά 2 ευρώ για παρκινγκ

Θα πέσει φωτιά να σας κάψει αν δεν πληρώσετε! Εκκλησία στη Λεμεσό ζητά 2 ευρώ για παρκινγκ

Είναι από τις περιπτώσεις που η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο τρελή μας φαντασία, αφού η ταμπέλα έξω από ιερό ναό στη Λεμεσό είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, οι υπεύθυνοι της ενορίας του Αγ. Γεωργίου Χαβούζας στη Λεμεσό, τοποθέτησαν εδώ και λίγες μέρες ταμπέλα με την οποία ζητούν χρήματα αν κάποιος θέλει να σταθμεύσει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Φαίνεται πως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι η εκκλησία δεν είναι επιχείρηση και είναι αυτή που πρέπει να βοηθά τους πολίτες και όχι τον αντίθετο.  Μάλιστα ήδη άρχισαν οι αντιδράσεις από πολίτες καθώς θεωρούν την πιο πάνω απόφαση εξωφρενική.

Να τονίσουμε ότι η εκκλησία γειτνιάζει με τον σταθμό λεωφορείων που αναχωρεί για τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι υπεύθυνοι της ενορίας που εδώ και λίγο καιρό έχουν προχωρήσει σε ολικό λίφτινγκ του ναού.

Και αφού οι πιστοί δεν μπορούν να πληρώσουν τα σπασμένα, θα το κάνουν οι οδηγοί…. Ε ρε γλέντια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί

Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί

Σάρκα και οστά παίρνει αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα. Τρεις νέοι υπουργοί και μια νέα υφυπουργός αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα.

BEST OF TOTHEMAONLINE