Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Ένα πρωτότυπο concept, με καλλιτεχνική υφή και ερωτισμό, αλλά και ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο Live του «Σταρ Κύπρος 2015», την ερχόμενη Κυριακή.
Για την δημιουργία του σκηνικού, η παραγωγή έλουσε κυριολεκτικά τα κορίτσια με μπογιές και το αποτέλεσμα ήταν πέρα, για πέρα εντυπωσιακό.
Η ιδέα ανήκει στον Νότη Παναγιώτου, τα μαλλιά των φιναλίστ περιποιήθηκαν οι άνθρωποι της Wella creative team και το μακιγιάζ η Ilona Garamvolgyi.
Τις φιναλίστ, όπως γράφει το livenews.com.cy, απαθανάτισαν με το φωτογραφικό τους φακό, οι γνωστοί φωτογράφοι, Χάρης Ευαγόρου και Ανδρέας Βασιλείου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις