Δεκαπενταύγουστος: Έρημη πόλη η Αθήνα - Εικόνες από το άδειο κέντρο

Δεκαπενταύγουστος: Έρημη πόλη η Αθήνα - Εικόνες από το άδειο κέντρο

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και τίποτα δεν θυμίζει, τον πολύβουο χαρακτήρα της Αθήνας αφού πολλοί είναι εκείνοι που έχουν φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η καρδιά της πόλης, οι κεντρικές οδοί, όπως Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας ήταν σήμερα άδειες.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ανθρώπους που περνούν τους έρημους δρόμους ανενόχλητοι από αυτοκίνητα και κίνηση. Σημειώνεται ότι κλειστά είναι τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Δείτε φωτογραφίες:

kinisi-athina6

kinisi-athina5

kinisi-athina4

kinisi-athina3

kinisi-athina2

kinisi-athina1

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.