Η σύζυγος τον έπιασε να την απατά, αλλά είναι αυτή που θα πάει φυλακή (video)

Η σύζυγος τον έπιασε να την απατά, αλλά είναι αυτή που θα πάει φυλακή (video)

Η σύζυγος είχε βάσιμες υποψίες ότι ο άνδρας της την απατούσε με την υπηρέτρια. Έτσι αποφάσισε να κρυφτεί και τελικά ναι τους έπιασε στα πράσσα. Αντί να φωνάξει έγραψε το συμβάν στο κινητό της και μετά το πόσταρε στα social media.

Το Video που φυσικά έγινε viral έλεγε πως η καλύτερη τιμωρία για τον μοιχό ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός του. Βέβαια αυτή που αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης ενός έτους είναι η απατημένη σύζυγος, αφού στη Σαουδική Αραβία όπου και έγινε το περιστατικό η δημοσιοποίηση φωτογραφιών και video με στόχο την δυσφήμηση κάποιου τιμωρούνται αυστηρά.

Δείτε το επίμαχο video

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE