Πίσω στις Κεντρικές η 64χρονη κατηγορουμένη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016

Πίσω στις Κεντρικές η 64χρονη κατηγορουμένη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016

Πίσω στις Κεντρικές Φύλακες θα οδηγηθεί η 64χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μας, αν και το Κακουργιοδικείο ενέκρινε την ένσταση της προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (100 χιλιάδων ευρώ), εντούτοις δεν μπόρεσε να καταβάλει τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η 64χρονη κατηγορούμενη δεν εξασφάλισε αξιόχρεο εγγυητή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκ νέου στις Κεντρικές Φύλακες μαζί με τους δυο γιους της και τον πρώην σύζυγο της, μέχρι την επομένη δικάσιμο που θα είναι τον Φεβρουάριο του 2016.

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση οικογενειακών βιασμών – Δεν παραδέχονται οι τρεις ύποπτοι – Τα «ξέρασε» όλα ο μικρότερος γιος

Ι. Μ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE