ΥΠΕΞ Κύπρου και Σ. Αραβίας: Τόνισαν ανάγκη αποκλιμάκωσης στην Μέση Ανατολή

ΥΠΕΞ Κύπρου και Σ. Αραβίας: Τόνισαν ανάγκη αποκλιμάκωσης στην Μέση Ανατολή

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος είχε τηλεφωνική συνομιλία την Τετάρτη με τον ομόλογό του από τη Σαουδική Αραβία κατά την οποία συζήτησε τις περιφερειακές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Ο κ. Κόμπος και ο κ. Φαϊσάλ μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ συμφώνησαν στην επείγουσα ανάγκη για αυτοσυγκράτηση και αποκλιμάκωση και για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, αναφέρει μια ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο «X».

Συζητήθηκαν επίσης βήματα για την περαιτέρω ενίσχυση των ισχυρών διμερών σχέσεων Κύπρου - Σαουδικής Αραβίας, καθώς και οι σχέσεις ΕΕ - Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE