Ένα χρόνο μετά εξιχνιάσθηκε απόπειρα ληστείας σε σούπερ – μάρκετ στον Τύρναβο

Ένα χρόνο μετά εξιχνιάσθηκε απόπειρα ληστείας σε σούπερ – μάρκετ στον Τύρναβο

Aπόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ, που διαπράχθηκε πέρυσι τον Αύγουστο στον Τύρναβο, εξιχνίασε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, δυο αλλοδαποί, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν στο κατάστημα και, με την απειλή όπλου, απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους παραδώσει τις εισπράξεις.

Στη συνέχεια, επιχείρησαν να αποξηλώσουν και να αφαιρέσουν την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, χωρίς, ωστόσο, να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE