ΔΙΕΘΝΗ

EasyJet: Ακυρώνονται πάνω από 200 πτήσεις από και προς την Πορτογαλία για 3 ημέρες λόγω απεργίας

EasyJet: Ακυρώνονται πάνω από 200 πτήσεις από και προς την Πορτογαλία για 3 ημέρες λόγω απεργίας

Στην ακύρωση 232 πτήσεων από και προς τα πορτογαλικά αεροδρόμια που ήταν προγραμματισμένες από την Πέμπτη 15 Αυγούστου έως το Σάββατο 17 Αυγούστου προχώρησε η EasyJet, λόγω απεργίας του προσωπικού καμπίνας που έχει ως βάση του την Πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε χθες.

Η εταιρία ακύρωσε 232 από τις 1.138 προγραμματισμένες πτήσεις κατά τις τρεις ημέρες της απεργίας, όπως διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις, και που έχουν ήδη ενημερωθεί από την easyJet, μπορούν να επιλέξουν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους ή να πετάξουν με άλλη πτήση, πρόσθεσε η εταιρία που τόνισε ότι «οι πτήσεις προς την Πορτογαλία από άλλες βάσεις στο εξωτερικό δεν επηρεάζονται» από την απεργιακή κινητοποίηση.

Η πορτογαλική κυβέρνηση έχει εξάλλου θεσπίσει την παροχή των ελάχιστων υπηρεσιών, κάτι που θα επιτρέψει να διασφαλιστούν ορισμένες συνδέσεις προς το νησί της Μαδέρας, το Λονδίνο, τη Γενεύη ή το Λουξεμβούργο.

Το συνδικάτο προσωπικού καμπίνας της easyJet που έχει ως βάση του την Πορτογαλία είχε προειδοποιήσει στα τέλη Ιουλίου για την απεργία ζητώντας τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Υπόθεση Αββακούμ: Aυθεντικά τα βίντεο - Το δεύτερο χρηματοκιβώτιο και η λίστα 12 ατόμων υπεράσπισης των μοναχών

• Σύλληψη δυο φερόμενων διακινητών για τη βάρκα μεταναστών στο Ακρωτήρι - Ποιος ήταν ο προορισμός;

• Επίθεση δέχθηκε τροχονόμος - Μετέβη στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η καταγγελία

• «Στάζουν» οι μαθητές - Τοποθετήθηκαν αλλά δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά και αφαίρεσαν ανεμιστήρες

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ



Βιαστικός και λιγομίλητος ο ΠτΔ για GSI: «Ήταν μια καλή επιλογή  να γίνει αυτή η συζήτηση» - Κλειστά στόματα για όσα ειπώθηκαν

Βιαστικός και λιγομίλητος ο ΠτΔ για GSI: «Ήταν μια καλή επιλογή να γίνει αυτή η συζήτηση» - Κλειστά στόματα για όσα ειπώθηκαν

Λιγομίλητος και βιαστικός ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πολύωρη σύσκεψη για το GSI , με την επιστροφή του στο Προεδρικό. Χωρίς κατάληξη έληξε η σημερινή σύσκεψη (10/9), η οποία ξεκίνησε από τις 15:45 στο Προεδρικό και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top