Ιράν: Η Τεχεράνη πραγματοποιεί στρατιωτικά γυμνάσια στο βόρειο τμήμα της χώρας

Ιράν: Η Τεχεράνη πραγματοποιεί στρατιωτικά γυμνάσια στο βόρειο τμήμα της χώρας

Το Ιράν πραγματοποιεί στρατιωτικά γυμνάσια στο βόρειο τμήμα της χώρας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Mehr, την ώρα που η ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε ετοιμότητα για τα αντίποινα που έχει προαναγγείλει η Τεχεράνη εναντίον του Ισραήλ, μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην ιρανική πρωτεύουσα τον περασμένο μήνα.

Οι ασκήσεις διεξάγονται σήμερα το βράδυ από τις 19.30 έως τις 20.30 τοπική ώρα στην ιρανική επαρχία Γκιλάν, στην Κασπία Θάλασσα.

Έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την αμυντική ετοιμότητα των δυνάμεων του πολεμικού ναυτικού της χώρας, μετέδωσε το Mehr επικαλούμενο έναν Ιρανό αξιωματικό.

Πρόκειται για τα δεύτερα στρατιωτικά γυμνάσια που διεξάγει το Ιράν σε διάστημα 3 ημερών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι εισηγήσεις, τα σενάρια και οι πολιτικές ισορροπίες – Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά στις αποφάσεις

Ανασχηματισμός: Οι εισηγήσεις, τα σενάρια και οι πολιτικές ισορροπίες – Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά στις αποφάσεις

Η πολιτική σκηνή βρίσκεται σε αναβρασμό καθώς το ερώτημα του επικείμενου ανασχηματισμού κυριαρχεί στη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE