Ενδιαφέρεσαι να γίνεις Σχολικός Τροχονόμος; Δες τα κριτήρια και το ωράριο εργασίας - Που να υποβάλεις αίτηση

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις Σχολικός Τροχονόμος; Δες τα κριτήρια και το ωράριο εργασίας - Που να υποβάλεις αίτηση

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για Σχολικούς Τροχονόμους στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάρνακας, Λιβαδιών και Βορόκληνης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τα πιο κάτω κριτήρια:

1. Να κατέχουν πιστοποιητικό λευκού ποινικού μητρώου.
2. Να παρουσιάσουν ιατρικό πιστοποιητικό ότι μπορούν να ανταποκριθούν στα σχετικά καθήκοντα.

Το ωράριο εργασίας του Σχολικού Τροχονόμου έχει ως ακολούθως:

Δευτέρα - Παρασκευή
7:15π.μ. – 7:45π.μ.
12:50μ.μ. – 13:20μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή σχετικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 24-623660, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλεομοιότυπο 24-620979 αλλά και στη διεύθυνση των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου στη Λεωφ. Αθηνών στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE