Καίτη Γαρμπή: Την αγανάκτησή της εξέφρασε για τη φωτιά στην Αττική - «Χάος ανίκατε μάχαν»

Καίτη Γαρμπή:  Την αγανάκτησή της εξέφρασε για τη φωτιά στην Αττική - «Χάος ανίκατε μάχαν»

Την αγανάκτησή της για την κατάσταση που επικρατεί στη βορειανατολική Αττική εξέφρασε μέσα από ανάρτησή της στο Twitter η Καίτη Γαρμπή.

Αν και το δικό της σπίτι στη Νέα Ερυθραία όπου ζει εδώ και παραπάνω από 20 χρόνια με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη Σχοινά, δεν κινδύνεψε, δεν μπόρεσε να μείνει αμέτοχη παρακολουθώντας αυτή την πύρινη λαίλαπα που έχει προκαλέσει χάος ακόμα και στον αστικό ιστό της Αττικής.

«1/7 μάθαμε πως μπαίνουμε “στο σκληρό πυρήνα της αντιπυρικής περιόδου”».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου -  Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου - Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  σήμερα το απόγευμα (22/10), στον δρόμο Αυδήμου – Ανώγυρας, ο οποίος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.