Φωτιά στην Αττική: Αναχώρησε για την Ελλάδα πενταμελής αποστολή του SupportCY

Φωτιά στην Αττική: Αναχώρησε για την Ελλάδα πενταμελής αποστολή του SupportCY

Αναχώρησε πενταμελής αποστολή του Σώματος Εθελοντών του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, για την Ελλάδα.

Πενταμελής αποστολή του Σώματος Εθελοντών του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, αναχώρησε στις 6:30 για την Ελλάδα με πτήση, δωρεα της Aegean Airlines με στόχο να υποστηρίξει την αντιμετώπιση και αποκατάσταση των συνεπειών της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Αττικής, σε συνεργασία με Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child

Η αποστολή, που αποτελείται από εθελοντές πυρόσβεσης μεταφέρει εκτός από ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό και ομαδικό εξοπλισμό πυρόσβεσης , καθώς και εξοπλισμό για τις ομάδες πυρόσβεσης που επιχειρούν. Επιπρόσθετα μεταφέρεται και ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός.

Αύριο, Τρίτη 13 Αυγούστου, με το πρώτο φως της ημέρας, και σε συνεργασία με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος ήδη εγκατέστησε συντονιστικό κέντρο στην Νέα Μάκρη, θα δοθούν οδηγίες στην ομάδα για να συνδράμει στο μέτρο του δυνατού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE