Εργαζόταν παράνομα σε ψαροταβέρνα - Χειροπέδες σε 30χρονη

Εργαζόταν παράνομα σε ψαροταβέρνα - Χειροπέδες σε 30χρονη

Στην σύλληψη 30χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απασχόλησης ενώ κατηγορήθηκε για παράνομη εργοδότηση και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Mιχάλη Νικολάου την Κυριακή μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβηκαν σε ψαροταβέρνα στην περιοχή Χλώρακας για διερεύνηση πληροφορίας ότι εκεί εργάζονταν παράνομα αλλοδαποί.

Κατά τον έλεγχο, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εντόπισαν γυναίκα να ασχολείται με την καθαριότητα του χώρου του εστιατορίου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 30χρονη αιτήτρια πολιτικού ασύλου.

Όπως διαφάνηκε συνέχισε ο κ. Νικολάου η 30χρονη δεν είχε συμβόλαιο και άδεια για να εργάζεται στο εν λόγω υποστατικό.

Ακολούθως αυτή συνελήφθη οδηγήθηκε στην Αστυνομία, ενώ στην Αστυνομία κλήθηκε και ο 47χρονος ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας. Τα δυο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE