Συναγερμός στην Αστυνομία για εξαφάνιση δεύτερου ανήλικου - Δείτε φωτογραφία

Συναγερμός στην Αστυνομία για εξαφάνιση δεύτερου ανήλικου - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του IBRAHIM ALHOSAIN, 14 ετών, από τη Συρία, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από τις 11 Αυγούστου 2024.

Ο 14χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα και μαύρο μακρύ παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για επέτειο εισβολής: «Δεν ξεχνούμε, δεν συμβιβαζόμαστε, δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα»

Μήνυμα ΠτΔ για επέτειο εισβολής: «Δεν ξεχνούμε, δεν συμβιβαζόμαστε, δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα»

«Δεν ξεχνούμε, δεν συμβιβαζόμαστε, δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα», λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε μήνυμα του για μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής του 1974.

BEST OF TOTHEMAONLINE