Χειροπέδες σε 30χρονο: Βρήκαν ναρκωτικά στο διαμέρισμα και τη μοτοσικλέτα του

Χειροπέδες σε 30χρονο: Βρήκαν ναρκωτικά στο διαμέρισμα και τη μοτοσικλέτα του

Στη σύλληψη 30χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια έρευνας, που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, στο διαμέρισμα και τη μοτοσικλέτα του 30χρονου. Συγκεκριμένα, εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα γραμμάριο κοκαΐνης, πέντε γραμμάρια κάνναβης και 15 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης. Επίσης, στη μοτοσικλέτα του 30χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ρητίνης κάνναβης, μεικτού βάρους 113 γραμμαρίων.

Ο 30χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE