Τύφλα να χει το πειρατικό του Captain Jimmy - Κοκαΐνη 3 εκατ. ευρώ βρέθηκε σε κοντέινερ με μπανάνες στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Τύφλα να χει το πειρατικό του Captain Jimmy - Κοκαΐνη 3 εκατ. ευρώ βρέθηκε σε κοντέινερ με μπανάνες στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Φορτίο κοκαΐνης με αξία άνω των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ, μέσα σε φορτίο με νωπές μπανάνες.

Το εμπορευματοκιβώτιο είχε φτάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από το Εκουαδόρ, με παραλήπτη γαλλική επιχείρηση που αποστέλλει μπανάνες στη Ρουμανία.

Από τον έλεγχο μέσω του αυτοκινούμενου μηχανήματος ακτίνων Χ εντοπίστηκαν 80 δέματα κοκαΐνης, κρυμμένα επιμελώς σε ιδιαίτερο χώρο του ψυκτικού μηχανισμού, με συνολικό μεικτό βάρος 92,7 κιλά.

Οι ελεγκτές προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση τόσο των ναρκωτικών ουσιών όσο και του εμπορευματοκιβωτίου, παρέδωσαν το εμπόρευμα στην Ελληνική Αστυνομία για φύλαξη και ενημέρωσαν την αρμόδια Εισαγγελία. Η έρευνα για τον εντοπισμό των παραληπτών των ναρκωτικών ουσιών συνεχίζεται.

Δείτε βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE