Ρωσικά μαχητικά έπληξαν τις επαρχίες Χάμα και Ιντλίμπ

Ρωσικά μαχητικά έπληξαν τις επαρχίες Χάμα και Ιντλίμπ

Nέες ρωσικές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν σήμερα τη συριακή επαρχία Χάμα και περιοχές της γειτονικής επαρχίας Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που καταγράφει τις εξελίξεις στον πόλεμο.

Η Ρωσία, ο κυριότερος σύμμαχος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, άρχισε να εξαπολύει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία την περασμένη εβδομάδα.

Οι σημερινές επιδρομές της Ρωσίας είχαν στόχο τις πόλεις Καφρ Ζίτα, Καφρ Ναμπούνταχ, αλ-Σαγιάντ και το χωριό αλ-Λαταμίναχ στην επαρχία Χάμα, καθώς και τις πόλεις Χαν Σαϊχούν και Αλχμπίτ στην Ιντλίμπ.

Το Παρατήρητήριο κατέγραψε στην περιοχή και πυκνούς βομβαρδισμού με πυραύλους εδάφους - εδάφους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.