Άθλιες συνθήκες στις στέγες ηλικιωμένων

Άθλιες συνθήκες στις στέγες ηλικιωμένων

Ο κατά τ'άλλα λαλίστατος κύριος Λαμπριανίδης εκπρόσωπος τύπου της ΟΣΑΚ, σιωπά για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα γηροκομεία, με αποτέλεσμα οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας να πεθαίνουν από θερμοπληξία και άλλες ασθένειες, όπως παρακολουθούμε κάθε μέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ίσως τελικά να υπάρχει κάποιος λόγος που ο κύριος Λαμπριανίδης σιωπά για τα γηροκομεία και ίσως αυτός να έχει σχέση με την διά πυρός και σιδήρου εισδοχή τους στην νομοθεσία που αφορά κέντρα αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE