ΠτΔ: Στηρίζει την κοινή δήλωση ΗΠΑ-Αιγύπτου-Κατάρ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

ΠτΔ: Στηρίζει την κοινή δήλωση ΗΠΑ-Αιγύπτου-Κατάρ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Την κοινή δήλωση ΗΠΑ-Αιγύπτου-Κατάρ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα στηρίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του, «υποστηρίζω πλήρως τη δήλωση των Προέδρων Μπάιντεν, Αμπντέλ Φατάχ Ελ-Σίσι και Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί για τη Γάζα. Μια συμφωνία για κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση ομήρων είναι τώρα πιο κρίσιμη από ποτέ», σημείωσε.

Παράλληλα τόνισε ότι, «ως αναπόσπαστος εταίρος της περιοχής, η Κύπρος θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια και βοήθεια προς αυτόν τον σκοπό».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.