Τρεις μανούλες μονογονιοί χρειάζονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης - Δείτε την λίστα

Τρεις μανούλες μονογονιοί χρειάζονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης - Δείτε την λίστα

Τρεις ακόμα νέες περιπτώσεις με μητέρες μονογονείς, οι οποίες βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και χρειάζονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα «For a better World», τρεις νέες περιπτώσεις μονογονιών χρειάζονται βασικά είδη επιβίωσης:

Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση πρόκειται για τις πιο κάτω περιπτώσεις:
1. Μανούλα μονογονιός με 2 παιδάκια μόλις ξαναστάθηκε στα πόδια της από ένα τοξικό περιβάλλον χρειάζεται βοήθεια στα βασικά αγαθά μέχρι να πληρωθεί τέλος του μήνα τον πρώτο της μισθό. Χρειάζεται επίσης ανεμιστήρα δαπέδου.
2. Μανούλα μονογονιός με 3 παιδάκια
3. Μονογονιός εργαζόμενη και αυτή δυστυχώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αυτό το διάστημα λόγω των λογαριασμών της, να καλύψει και τις βασικές τους ανάγκες.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.