Άρση των απεργιακών μέτρων αποφάσισαν οι αχθοφόροι

Άρση των απεργιακών μέτρων αποφάσισαν οι αχθοφόροι

Αρση των απεργιακών τους μέτρων αποφάσισαν οι υπάλληλοι του Συνδέσμου Αδειούχων Αχθοφόρων.

Η απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη αποψινή Γενική Συνέλευση.

Οι υπάλληλοι των αδειούχων αχθοφόρων ανακοίνωσαν, επίσης, ότι αύριο στις επτά και τριάντα το πρωί, θα βρίσκονται κανονικά στην εργασία τους.

Η εργοδοτική πλευρά είχε προειδοποιήσει με απολύσεις ενώ ο υπουργός Μεταφορών ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί συμπεριφορές που προκαλούν ζημιές εκατομμυρίων στο κράτος.

Λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του Συνδέσμου Αδειούχων Λιμενικών Αχθοφόρων, έχουν επηρεαστεί οι εργασίες στο λιμάνι Λεμεσού και πλοία έχουν αποχωρήσει από την Κύπρο για να εξυπηρετηθούν από άλλα λιμάνια.

Πηγή ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE