Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 25χρονος - Κατέληξε με χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων κλοπών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο, όπου κλάπηκαν διάφορα καλώδια από εργοτάξιο και δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ, αξίας πέραν των 500 ευρώ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 270 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE