Ο Μακρόν προτρέπει τον Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων»

Ο Μακρόν προτρέπει τον Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων»

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προέτρεψε την Τετάρτη τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Bενιαμίν Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων», σε ό,τι αφορά την κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ του Ισραήλ, του Ιράν και της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες.

«Όπως είχε προτρέψει τον Ιρανό Πρόεδρο να αποφύγει έναν κύκλο αντιποίνων που θα έθετε σε κίνδυνο τους κατοίκους και τη σταθερότητα της περιοχής, προέτρεψε τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό να ακολουθήσει την ίδια λογική», αναφέρει το δελτίο Τύπου της γαλλικής Προεδρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE