Ο Μακρόν προτρέπει τον Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων»

Ο Μακρόν προτρέπει τον Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων»

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προέτρεψε την Τετάρτη τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Bενιαμίν Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων», σε ό,τι αφορά την κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ του Ισραήλ, του Ιράν και της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες.

«Όπως είχε προτρέψει τον Ιρανό Πρόεδρο να αποφύγει έναν κύκλο αντιποίνων που θα έθετε σε κίνδυνο τους κατοίκους και τη σταθερότητα της περιοχής, προέτρεψε τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό να ακολουθήσει την ίδια λογική», αναφέρει το δελτίο Τύπου της γαλλικής Προεδρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE