Απίστευτο: 84χρονη ζητάει διαζύγιο από 88χρονο επειδή κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα

Απίστευτο: 84χρονη ζητάει διαζύγιο από 88χρονο επειδή κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα

Τι κι αν έχει περάσει τα 80; Μία γυναίκα είναι αποφασισμένη να παραμείνει σεξουαλικά ενεργή. Ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της και να βρει εραστή!

Κι όμως, μία 84χρονη Ιταλίδα, από το Σκαφάτι της Καμπάνια, έκανε αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον 88χρονο σύζυγό της ότι δεν την ικανοποιεί σεξουαλικά. Οπως είπε στο δικηγόρο της, το πρόβλημα είναι πως ο ηλικιωμένος σύντροφός της θέλει να κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα, συχνότητα που δεν είναι ικανοποιητική για εκείνη.

Η 84χρονη, που ήδη έχει μείνει δύο φορές χήρα, ισχυρίστηκε μάλιστα στην αίτησή της ότι οι προηγούμενη σύζυγοί της την ικανοποιούσαν περισσότερο, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα The Local. Μάλιστα, όταν της πρότειναν να βρει κάποια άλλη δραστηριότητα που θα την έκανε ευτυχισμένη εκείνη- συνταξιούχος δασκάλα- απάντησε ότι δεν έβλεπε το λόγο να ξεχάσει τη σεξουαλική δραστηριότητα εξαιτίας της ηλικίας της.

Το ζευγάρι κατέληξε σε σύμβουλο, ενώπιον του οποίου η 84χρονη παραδέχθηκε ότι έκανε την αίτηση διαζυγίου προκειμένου να αναγκάσει το σύζυγό της να πάρει Viagra. Οταν εκείνος αρνήθηκε, εξαιτίας καρδιακών προβλημάτων, εκείνη απέρριψε τους ισχυρισμούς του, απαντώντας του «Απλά έχεις ταχυκαρδίες μερικές φορές».

Τελικά ο συνταξιούχος τραπεζικός δήλωσε στο δικηγόρο ότι προτιμά να κάνει παρέα με τους φίλους του παρά να συνευρίσκεται σεξουαλικά με τη σύζυγό του. Η απάντησή της; Του δήλωσε ότι θα βρει εραστή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE