Σύρος: Πάρκαρε μπροστά από κάδο και του άφησαν τα σκουπίδια στο παρμπρίζ

Σύρος: Πάρκαρε μπροστά από κάδο και του άφησαν τα σκουπίδια στο παρμπρίζ

Ενα παρκάρισμα για όσκαρ είχαμε και πάλι στο νησί της Σύρου, αυτή τη φορά στην περιοχή των Αγκαθωπών.

Ι.Χ. όχημα πήγε και πάρκαρε δίπλα ακριβώς σε κοντέινερ σκουπιδιών και μάλιστα στο σημείο που πηγαίνουν οι πολίτες για να πετάξουν τα απορρίμματά τους, εμποδίζοντας τη ρίψη αυτών.

Το γεγονός προκάλεσε την αγανάκτηση και τον εκνευρισμό συμπολιτών μας, που βρήκαν τη λύση να απορρίψουν τα σκουπίδια τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE