Νέα τραγωδία στην Αμαλιάδα - 38χρονη μητέρα πέθανε ξαφνικά έχοντας στην αγκαλιά της το 5 ημερών βρέφος της

Νέα τραγωδία στην Αμαλιάδα - 38χρονη μητέρα πέθανε ξαφνικά έχοντας στην αγκαλιά της το 5 ημερών βρέφος της

Είχε φέρει στον κόσμο μόλις την περασμένη Πέμπτη το δεύτερο παιδί της και ζούσε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της που, ωστόσο, σταμάτησε ξαφνικά την ώρα που καθόταν ήσυχα στον καναπέ του σπιτιού της.

Η 38χρονη Ιωάννα Γεωργίου από την Αμαλιάδα «έφυγε ξαφνικά» αφήνοντας την τελευταία της πνοή έχοντας αγκαλιά το βρέφος της όταν την ίδια ώρα ο άνδρας της βρίσκονταν στη δουλειά και το μεγαλύτερο παιδί τους ήταν στη γιαγιά του.

Ανήσυχος ο σύζυγος που δεν απαντούσε στις κλήσεις του επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και το μωρό δίπλα της να κλαίει ασταμάτητα. Εκτιμάται ότι η 38χρονη είχε εκπνεύσει τουλάχιστον έξι ώρες πριν.

Πρόκειται για νέα τραγωδία που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, η οποία βίωσε πριν από μία ημέρα και τον αναπάντεχο θάνατο ενός βρέφους 15 μηνών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.