Θρήνος για τον 32χρονο πυροσβέστη Χριστόφορο στην Κρήτη - Βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι του Κουρταλιώτη

Θρήνος για τον 32χρονο πυροσβέστη Χριστόφορο στην Κρήτη - Βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι του Κουρταλιώτη

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από τον θάνατο του 32χρονου πυροσβέστη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά τη νύχτα της Τρίτης, μετά από έρευνες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Τον 32χρονο Χριστόφορο εντόπισαν νεκρό συνάδελφοί του στο φαράγγι όπου είχε πάει για πεζοπορία με μια φίλη του.

Ο άτυχος νεαρός , που υπηρετούσε στο Ηράκλειο ως αξιωματικός ειδικών καθηκόντων, βρέθηκε νεκρός σε μισό μέτρο νερού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφερε χτύπημα στο πρόσωπο.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Όπως έγραψε το Creta24, o 32χρονος βρισκόταν στο φαράγγι με μια φίλη του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν. Η κοπέλα ενημέρωσε στις 7 περίπου το απόγευμα ,όταν κατάφερε να βρει σήμα στο κινητό της και ενώ είχε φτάσει ήδη στη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη, τις Aρχές.

Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ , δύο ομάδες της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο καθώς και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού με ορειβατικές γνώσεις που αναζητούσαν τον 32χρονο.

Δυστυχώς ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 11 τη νύχτα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια τους φίλους του αλλά και το Πυροσβεστικό Σώμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε όσα έγιναν:

BEST OF TOTHEMAONLINE