Ιστιοπλοΐα: Τι ώρα θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη

Ιστιοπλοΐα: Τι ώρα θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη

Την Τετάρτη στις 14:10 CY η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη. Τρεισήμισι ώρες στον ήλιο ανέμεναν την Τρίτη οι αθλητές για να ανακοινωθεί η αναβολή λόγω άπνοιας.

Την Τετάρτη (07/8) στις 14:10 CY θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Παύλου Κοντίδη, η οποία αναβλήθηκε την Τρίτη (06/8) λόγω άπνοιας. Οι αθλητές ανέμεναν στον ήλιο για τρεισήμισι ώρες, χωρίς να μπουν στη θάλασσα. Μια ώρα πριν τους Άνδρες, στις 15:40 CY, ήταν προγραμματισμένη η κούρσα των γυναικών, οι οποίες μπήκαν στο νερό για δύο ώρες και βγήκαν άπραγες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.