Ιστιοπλοΐα: Τι ώρα θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη

Ιστιοπλοΐα: Τι ώρα θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη

Την Τετάρτη στις 14:10 CY η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη. Τρεισήμισι ώρες στον ήλιο ανέμεναν την Τρίτη οι αθλητές για να ανακοινωθεί η αναβολή λόγω άπνοιας.

Την Τετάρτη (07/8) στις 14:10 CY θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Παύλου Κοντίδη, η οποία αναβλήθηκε την Τρίτη (06/8) λόγω άπνοιας. Οι αθλητές ανέμεναν στον ήλιο για τρεισήμισι ώρες, χωρίς να μπουν στη θάλασσα. Μια ώρα πριν τους Άνδρες, στις 15:40 CY, ήταν προγραμματισμένη η κούρσα των γυναικών, οι οποίες μπήκαν στο νερό για δύο ώρες και βγήκαν άπραγες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE