ΥΠΕΞ Κύπρου - ΗΒ: Συζήτησαν διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

ΥΠΕΞ Κύπρου - ΗΒ: Συζήτησαν διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου - Ηνωμένου Βασιλείου, το Κυπριακό και την κρίση στη Μέση Ανατολή συζήτησαν οι Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος και ο Βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Λάμι.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό X του Υπουργείου Εξωτερικών, οι κύριοι Κόμπος και Λάμι είχαν τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία επικεντρώθηκαν στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΒ, στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και στις εντάσεις στη Μέση Ανατολή που απαιτούν, όπως σημειώνεται, επείγουσα αποκλιμάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE