Φρίκη στην Ελλάδα: Ασέλγησε σε 64χρονη που έκανε μπάνιο στο Διακοπτό

Φρίκη στην Ελλάδα: Ασέλγησε σε 64χρονη που έκανε μπάνιο στο Διακοπτό

Ερωτικό αμόκ κατέλαβε έναν 52χρονο από το Αίγιο, ο οποίος πλησίασε μια 64χρονη από την Αττική που απολάμβανε μόνη την δροσιά της θάλασσας σε μια παραλία στην περιοχή του ∆ιακοπτού όπου παραθέριζε και της επιτέθηκε ξαφνικά προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της, παρά την θέλησή της.

Η 64χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, όμως ο 52χρονος επέμεινε να ασελγεί με την άσκηση βίας πάνω της ώσπου εκείνη κατάφερε να τον απωθήσει, να του ξεφύγει και να καταφύγει τρομοκρατημένη στο αστυνομικό τµήµα της περιοχής. Μετά την καταγγελία που υπέβαλε, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, που του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σωφρονιστικός φίλησε με το ζόρι ανήλικη

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο πέρασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, μετά την καταγγελία μιας 16χρονης Αλβανίδας ότι την πλησίασε το απόγευμα της Κυριακής σε μια περιοχή της Ναυπάκτου και επιχείρησε δύο φορές να την φιλήσει στο λαιμό.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.