Αυτό θα πει... plot twist: «Εκδιώχθηκε» από το Μάντσεστερ, αλλά τώρα ο Τεν Χαγκ τον έχει ανάγκη

Αυτό θα πει... plot twist: «Εκδιώχθηκε» από το Μάντσεστερ, αλλά τώρα ο Τεν Χαγκ τον έχει ανάγκη

Τον ευνοεί η συγκυρία. Οι τραυματισμοί στη Γιουνάιτεντ, μαζί και με την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν οι άνθρωποι της ομάδας στον Γιόσουα Ζίρκζεϊ, τοποθετούν τον Τζέιντον Σάντσο στο κάδρο, ως... βασικό επιθετικό του Έρικ Τεν Χαγκ. Κι όλα αυτά, μερικούς μήνες αφότου δεν ήθελε ο ένας να βλέπει τον άλλον!

Ο Σάντσο είχε αποχωρήσει... κακήν κακώς από τη Γιουνάιτεντ για να παίξει ως δανεικός την περασμένη σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η κόντρα του με τον Ολλανδό προπονητή ήταν απίθανο να γεφυρωθεί, αφού, ο Τεν Χαγκ απαιτούσε δημόσια απολογία από τον παίκτη του κι εκείνος δεν το συζητούσε... ούτε γι' αστείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE