Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικό δείγμα ντόπινγκ σε αθλήτρια του στίβου – Αναστάτωση στην ελληνική αποστολή

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικό δείγμα ντόπινγκ σε αθλήτρια του στίβου – Αναστάτωση στην ελληνική αποστολή

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν λάβει ΣΕΓΑΣ και Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μία αθλήτρια του στίβου, που έχει ήδη αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και δεν προκρίθηκε στον τελικό, βρέθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αναστάτωση επικρατεί στην ελληνική αποστολή που βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού μία Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Η αθλήτρια αυτή έχει ήδη αγωνιστεί στα προκριματικά του αγωνίσματός της, ωστόσο δεν συνεχίζει στην διοργάνωση, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί τόσο ο ΣΕΓΑΣ, όσο και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αν και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, τότε θα υπάρξει τιμωρία για την αθλήτρια.

Πηγή: www.ertsports.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE