Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα - Πρόστιμο σε 50χρονο

Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα - Πρόστιμο σε 50χρονο

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ επιβλήθηκε σε 50χρονο για κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 4 Αυγούστου γύρω στις 23:10 στη Λεωφόρο Χρήστου Κέλλη στην Κισσόνεργα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 50 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκαν 11 κούτες τσιγάρων, οι οποίες δεν έφεραν τις απαιτούμενες σημάνσεις . Αυτές κατά πάσαν πιθανότητα προέρχονται από τις μη ελεγχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας και μεταφέρθηκαν παράνομα, χωρίς να καταβληθούν οι απαιτούμενοι δασμοί.

Τα τσιγάρα κατασχέθηκαν και στον 50χρονο επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE