Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό - Μαχαιρωμένος στη ΜΕΘ 29χρονος άνδρας, συνελήφθη 23χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό - Μαχαιρωμένος στη ΜΕΘ 29χρονος άνδρας, συνελήφθη 23χρονος

Απόπειρα φόνου με θύμα 29χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 23χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Γύρω στις 9μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 29χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας τραύμα από μαχαίρι, στην κοιλιά. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στην αυλή της οικίας 23χρονου, στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην εν λόγω οικία, όπου εντόπισαν τον 23χρονο. Ερωτηθείς για τις συνθήκες τραυματισμού του 29χρονου, ο 23χρονος φέρεται να ανέφερε ότι ενώ καθόταν στην αυλή της οικίας του, τέσσερα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο 29χρονος, του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του 23χρονου, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, πρόταξε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 29χρονο στην κοιλιά.

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όσον αφορά στον 29χρονο, αυτός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE