Έχεις σκύλο και θες να πας παραλία; Νέα αναβάθμιση στη Λάρνακα - Δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες για τους λουόμενους

Έχεις σκύλο και θες να πας παραλία; Νέα αναβάθμιση στη Λάρνακα - Δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες για τους λουόμενους

Η παραλία σκύλων στην περιοχή Κασσιανές (Spyros Beach) νότια του Αεροδρομίου Λάρνακας απέκτησε νέο χαρακτήρα αφού ο Δήμος Λάρνακας προχώρησε σε αναβάθμιση της.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως «έχουν τοποθετηθεί κρεβατάκια και ομπρέλες για χρήση από τους λουόμενους που συνοδεύουν τους σκύλους τους στη θάλασσα. Η χρήση τους είναι ελεύθερη χωρίς καμία χρέωση. Επίσης στην παραλία έχουν τοποθετηθεί βιολογικές τουαλέτες και κάλαθοι απορριμμάτων».

Πλέον, «οι σκύλοι και οι ιδιοκτήτες τους, μπορούν να απολαύσουν τον περίπατο και το μπάνιο τους με μεγαλύτερη ευκολία».

Ο Δήμος Λάρνακας, «στα πλαίσια των προσπαθειών του για τη σωστή συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων, πέραν των διαφόρων μέτρων που εφαρμόζει για την προστασία των αγαπημένων τετράποδων, δημιούργησε ένα λειτουργικό πάρκο σκύλων το οποίο προσφέρει όλες τις διευκολύνσεις τόσο για τους σκύλους όσο και για τους ιδιοκτήτες τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.